Станувам сабајле неможам да се освестам глава ме мава вчера со Џони Вокер лом се напраифме..отварам очи незнам кај се наоѓам ,коа ми текна дека сум у хотелот шо го купив вчера .Таман се расонив станувам почињаат да звонат ајфонот,HTCто,blackberryто ..се спобудалев викам шо ги ебам не им кревам зиам ги џитнав од тераса и онака дома ги иам уше 10,у кола 5 ..и уше толку планирам да купам.И ај нема везе зиам се симињам доле ме пречекуваат BMWto,Аудито и Мерцедесот викам шо ве ебам ке идам со авион !

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Reši test i saznaj...


Koliko ste seksi?

Kakvog muškarca želiš kraj sebe?

Da li ste spremni za brak?

Koji kućni ljubimac je kao spreman za vas?

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: