Да, ниска сум! Па што? Можам да имам и високи и ниски момчиња! Можам да носам високи штикли а да не изгледам како жирафа! Малку ми треба за да клекнам и за да се наведнам.Секаде ме собира а и баш ваква мала ќе ме собере во нечие срце! А и плус сите знаеме дека најубавите парфеми се пакуваат во МАЛИ пакувања! И јас не се тешам туку сум горда со тоа што сум НИСКА!!

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Reši test i saznaj...


Koliko ste seksi?

Kakvog muškarca želiš kraj sebe?

Da li ste spremni za brak?

Koji kućni ljubimac je kao spreman za vas?

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: