Душо -ми рече мајка ми. Со машките не можеш така. Не покажувај им ги своите слабости, само ќе ги направиш појаки. И никогаш, никогаш не ги кажувај оние два збора, знаеш оние. Така им расте само гордоста. И сама знаеш дека љубовта не може да се докажe со зборови. Затоа добро размисли дали таа личност навистина ја сакаш. Не допуштај да те скршат. Не давај го своето срце на никој. Не моли за љубов, онoј вистинскиот сам ќе дојде. Глуми дека ти е сеедно. И ќе те сака. И тоа како...

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Reši test i saznaj...


Koliko ste seksi?

Kakvog muškarca želiš kraj sebe?

Da li ste spremni za brak?

Koji kućni ljubimac je kao spreman za vas?

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: