Брат сеа на ФБ шема е да се ставаат курвински слики со цицките 5 мин пред неа, исто така и извадени од маицата нешо као големи и се цицките па не и ги собира....Шема е да се вика ради овој ради оној е стаена сликата а не дека е убава, демек не е нарцис. Па ако не ти се свиѓа шо си ја стаила! Шема е за секоја втора да се вика курва, а не се знае ни што е тоа. Шема е некој јак ист статус коа ќе стаи некој сите после да го повтараат. Шема е да се стаи слика со цигара а девојчето 13 год;)ГАДНО Е СE

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Reši test i saznaj...


Koliko ste seksi?

Kakvog muškarca želiš kraj sebe?

Da li ste spremni za brak?

Koji kućni ljubimac je kao spreman za vas?

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: