Да..некогаш бевме најдобри другарки,дури и повише од тоа..ама сега се е минато,гонема она наше смеење до солзи,викање и гушкање по улици,седење надвор до сабајле и 712963478643 работи кои сега ги нема..сега ти имаш друго друштво,сега си со нив,само заборави кој беше со тебе кога ти беше најтешко,кој ги бришеше твоите солзи,со кој се смееше и ги делеше сите твои тајни а знаеше дека никогаш нема да те издаде..знам дека никогаш нема да се врати тоа време,но барем ми останаа оние убави моменти.ТС:(

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Reši test i saznaj...


Koliko ste seksi?

Kakvog muškarca želiš kraj sebe?

Da li ste spremni za brak?

Koji kućni ljubimac je kao spreman za vas?

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: