Иде Дуле у продавница,му вика на продавачот дај ми 10-литарка,овој го прашуа у кеса да ја ставам,така?И Дуленце му вика,не бе каква кеса по пут ќе ја пијам:D

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: