Вака,НЕ воопшто не се каам и нема зошто да се каам затоа што во тој момент сум била среќна... Да боли, ненормално боли. Рачунај како што ме гледаш вака нашминкана, мислам со креон одозгора малце креон, и уште поише црно и уште поише сенка и уште поише маскара и цела вака растечена од плачење...затоа што боли...Така да, ако планираш тоа да го напраиш НЕ ти го ... значи воопшто не ти го препорачувам затоа што...ќе плачеш КО МАГАРИЦА, Ко магарица ќе плачеш ја ти кажувам, па сеа ти размисли си. ПАПА

Kreiraj FB Cover

Podeli status:

 

Reši test i saznaj...


Koliko ste seksi?

Kakvog muškarca želiš kraj sebe?

Da li ste spremni za brak?

Koji kućni ljubimac je kao spreman za vas?

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: