Станувам сабајле неможам да се освестам глава ме мава вчера со Џони Вокер лом се напраифме..отварам очи незнам кај се наоѓам ,коа ми текна дека сум у хотелот шо го купив вчера .Таман се расонив станувам почињаат да звонат ајфонот,HTCто,blackberryто ..се спобудалев викам шо ги ебам не им кревам зиам ги џитнав од тераса и онака дома ги иам уше 10,у кола 5 ..и уше толку планирам да купам.И ај нема везе зиам се симињам доле ме пречекуваат BMWto,Аудито и Мерцедесот викам шо ве ебам ке идам со авион !

Da li misliš da se ovaj Lajk krši sa našim uslovima korišćenja?

Molimo Vas da upišete zbog čega mislite da ovaj lajk krši naše uslove korišćenja. Pregledaćemo vaš izveštaj i ukoliko se radi o kršenju naših Uslova korišćenja isti ćemo ukloniti. Hvala Vam.