Kreiraj naslovnu fotografiju

Prilagodi naslovnu fotografiju. Podesi boju, veličinu i poziciju fonta, boju ili sliku pozadine.

Брат сеа на ФБ шема е да се ставаат курвински слики со цицките 5 мин пред неа, исто така и извадени од маицата нешо као големи и се цицките па не и ги собира....Шема е да се вика ради овој ради оној е стаена сликата а не дека е убава, демек не е нарцис. Па ако не ти се свиѓа шо си ја стаила! Шема е за секоја втора да се вика курва, а не се знае ни што е тоа. Шема е некој јак ист статус коа ќе стаи некој сите после да го повтараат. Шема е да се стаи слика со цигара а девојчето 13 год;)ГАДНО Е СE

Boja teksta
Boja pozadine
Slika pozadine Font:

Postavi na Facebook

 

Smešne slike

Otkrij nove statuse

Hej to nije sve! Pogledaj još: